Inspiration

Blandt nordeuropas 30 mest lovende iværksættere under 30 år

21. august 2014

PRESSEMEDDELELSE

23-årige iværksætter Anna Nyboe kåret som en af Nordeuropas 30 mest lovende unge ledere
Magasinet Nordic Business Report har d. 21. august 2014 kåret Nordeuropas 30 mest lo-vende ledere under 30 år. Iværksætter, indehaver og direktør for ANNAWAY, Anna Nyboe, er blandt de 30 unge ledere. Juryen har på baggrund af opnåede resultater, originalitet, in-ternationalt perspektiv og forretningssans truffet sine valg blandt over 200 kandidater fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Litauen, Letland og Rusland.

”Anna Nyboe has run her own company, ANNAWAY, since 2011. Her main business is to help espe-cially academically educated people find new jobs – and she does it with great enthusiasm. Only three years in business and she has received two significant awards: Talent 100 by ‘Berlingske Busi-ness Magasin,’ and ‘The young leader of the year in Copenhagen’ by JCI in 2013.”
– Nordic Business Report, August 2014, s. 40

ANNAWAY og Anna Nyboe sætter stor pris på udnævnelsen og den internationale anerken-delse af vores proaktive tilgang til at skabe reel vækst i Danmark og i Europa. I et mediebil-lede, hvor offentlig forsørgelse ofte er til debat, er vi glade for at kunne sætte fokus på in-dividets muligheder for at skabe sit eget job uafhængigt af økonomiske konjunkturer.

Læs mere om virksomhedens metode til jobskabelse på www.annaway.dk
Se hele Nordic Business Reports liste og begrundelserne på www.nbforum.com/nbreport

Kontakt Anna Nyboe på 26 18 80 64 eller an@annaway.dk

Invitation til foredrag og juleaften for unge i ANNAWAY

 

Kære alle
Jul, glæde, socialt samvær, masser arrangementer med familie, på jobbet og i skolen… December kan være travl så travl, at nogle glemmer, at andre ikke har nogen at være sammen med d. 24. I år sørger vi for, at ALLE unge er velkomne til en hyggelig juleaften i selskab med andre søde og sjove unge mennesker. Vi inviterer til juleaften på Frederiksberg kl. 16. Hvis du har 200 kr., må du meget gerne give det. Hvis ikke, så finder vi ud af det alligevel.

December-gave
Op til juleaften holder jeg gratis foredrag for unge mennesker
Jeg ved af erfaring, hvor meget det kan betyde at opleve en forstående og inspirerende stemme, når det er svært at være ung. Min december-gave til dig og alle andre interesserede handler om at give tilbage, hvad jeg selv har fået fra folk jeg mindst ventede det af. Alle unge er velkomne til foredragene.
Jeg har i en alder af 22 år opnået stor succes som iværksætter og har i dag min egen virksomhed, ANNAWAY. Da jeg var 14 tog jeg det aktive valg at jeg ville være glad og tage ansvar for min egen lykke. Selvom det til tider koster blod, sved og tårer, er jeg overbevist om, at hemmeligheden bag at få, hvad man ønsker sig, ligger i troen på og modet til at gå hele vejen. Når man bruger enhver livssituation konstruktivt og bevidst til at udforme sit liv, kan man skabe uvurderlige resultater både personligt og professionelt. Det har vist sig sandt for mig og for mange mennesker omkring mig.
For mig handler glæde bl.a. om at skabe et forum, hvor der er plads til alle.
Deltagere ved foredragene kan forvente at blive motiveret til at turde tage skeen i egen hånd og vælge lykken. Til inspiration vil jeg fortælle min historie, og give dig en række konkrete redskaber til, hvordan du kan forbedre dit liv ved hjælp af optimisme, gåpåmod og positive tanker. Efter foredragene er det min tur til at lytte, svare på spørgsmål, give dig et godt råd eller hjælpe dig og de andre med at få det, I gerne vil have ud af mødet.
Hjælp gerne med at sprede budskabet, så også dem omkring dig får mulighed for at få gavn af et af mine foredrag og at dele en glad juleaften.

Glædelig december,
Anna Nyboe

“Mød 22-årige Anna Nyboe – ejer af virksomheden ANNAWAY”

Den 18. september 2013 skrev Maria Edlefsen, administrerende direktør for e-conomic’s KRÆS-blog, en artikel om Anna Nyboe, som er blogger for KRÆS.

“Solen skinner, mens jeg cykler forventningsfyldt ned igennem de frederiksbergske gader. Jeg er på vej ud til virksomheden ANNAWAY. En virksomhed der er drevet af den 22-årige Anna Nyboe og som, baseret på Annas egne erfaringer, hjælper ledige og jobsøgende akademikere i arbejde – uden om regeringen.

Som en hver god journalist har jeg brugt utallige timer på at google den unge direktør. Der er mange artikler på nettet og alle tegner de det samme billede af en ung kvindelig iværksætter med høj faglighed og en hårdt sleben kant. Efter at have læst Casper Bloms indlæg om kvindelige iværksættere og usikkerhed, er jeg virkelig spændt på at møde en kvindelig mønsterbryder.

På døren står ANNAWAY skrevet med små fine bogstaver. Jeg ringer på, retter ryggen og venter i spænding.

Da Anna åbner døren, bliver jeg mødt af lyst hår, blå øjne, et kridhvidt smil og en kjole der vist kun kan betegnes som hot pink.

Der er ingen tvivl om, at Anna skiller sig ud fra den brogede masse. Jeg får lyst til at brænde min sorte garderobe og danse rundt om bålet iført ildrøde, flagrende gevandter. Jeg vil være den røde kjole i en verden af gråtoner.

Der står vi så – solsorten og påfuglen…”

Læs resten af artiklen her: http://kraes.e-conomic.dk/anna-nyboe-annaway/

Se videoen her: Anna Nyboe – ekspert i karriereudvikling på KRÆS-bloggen

Nomineret til Årets Unge Erhvervsleder i København 2013

Anna Nyboe var blandt tre nominerede til Årets Unge Erhvervsleder i København 2013. Dommerpanelets udtalelse til og om Anna var:

“Anna, du tager scenen og du tager ordet. Og det gør du både rigtig godt og med en ganske særlig aura. Når man har mødt dig, er man ikke i tvivl om, at her er et menneske med noget på hjerte, der kan skabe noget – for dig selv og for andre.

Selvom du så klart var den yngste leder i feltet af kandidater – du er bare 22 år – så har du skabt noget unikt. Du har skabt en forretningsidé og en virksomhed, som bygger på dit solide personlige engagement og på din eminente evne til at dykke ned i en problematik, foretage et ekstrakt, analysere på det og sætte det i søen som et nyt koncept.

Du er en ildsjæl, som arbejder bevidst med din egen intuition, ”tredimensionelt” som du selv beskriver det. Og du siger, at du selv ”altid har skabt dit eget job”. Den evne har du nu operationaliseret i sin yderste konsekvens i form af virksomheden ANNAWAY, hvis navn så fint spiller på både ”up-and-away”-udtrykket og Anna’s way. Begge udtryk er indbegrebet af dig.

Du har via dit gode hoved, dit koncept og dit eget eksempel hjulpet jobsøgende mennesker til mere engagement, og troen på og modet til at skabe sin egen fremtid. Du er vinder i dit eget liv og har gjort det muligt for andre, at blive vindere i deres liv.

Vi har i dig set en temposættende ung leder, som forstår at skabe relationer på alle niveauer, som er en dygtig kommunikator, og som absolut har gjort noget særligt for sine omgivelser.”

Om bare at gøre det

Hvorfor gør du det ikke bare? Hør Anna Nyboe fortælle om, hvorfor at du skal lytte noget mere til din egen intuition og dit instinkt. Mange succesfulde mennesker har gjort det – Albert Einstein med relativitetsteorien, Christian Stadil med en retro-kollektion som vendte Hummel til en succes og Martin Thorborg med Jubii og Amino.

Derfor skal du bare gøre det

Invitation til informationsmøder i oktober

Her kan du også se hvad tidligere kursist John Helmersen fik ud af at gå på ANNAWAY-kurset. Udover at John fik et job som direktør på et af landets store reklamebureauer, så oplevede han også en positiv udvikling det personlige plan. OBS: Vi undskylder baggrundsstøjen!

Personlig invitation fra Anna Nyboe til informationsmøder i oktober om ANNAWAY-kurset

Videoblog nr. 2: Få passion og fokus i din jobsøgning

Videoblog nr. 2: Vil du også gerne finde din passion og kunne bruge den sammen med dine kvalifikationer i dit kommende job? Føler du at dit fokus kunne blive endnu skarpere?

Få Anna Nyboes gode råd til at bruge din passion og få endnu bedre fokus i din jobsøgning

Se 

Videoblog nr. 1

Videoblog nr. 1: Nu starter jeg med videoblogge – følg med her på siden og på LinkedIn og Facebook!

Anna Nyboe videoblogger for at give gratis råd og vejledning til, hvordan du kan bruge din passion og få endnu bedre fokus i din jobsøgning

Se 

Appetit på entreprenørskab og arbejdsløse akademikere

Anna Nyboe begyndte at abonnere på Børsen i en alder af kun 13 år og har ikke set sig tilbage siden. I dag er hun nomineret til ’Ivækstprisen’ på baggrund af Annaway

– Erhverslivet er ikke pænt. Derfor må man kæmpe og overskride nogle grænser for at slå igennem, siger HD(O)-selvstuderende Anna Nyboe, der har selv har brugt en provokativ metode i hendes korte karriere.

Kurset er baseret på ’no cure, no pay’ konceptet. Det vil sige, at prisen på kurset er afhængigt af, hvad startlønnen på det nye job er – og at man overhovedet får et job. Den metode er hidtil uset indenfor branchen.

Continue reading

Læs mere