Nomineret til Årets Unge Erhvervsleder i København 2013

Anna Nyboe var blandt tre nominerede til Årets Unge Erhvervsleder i København 2013. Dommerpanelets udtalelse til og om Anna var:

“Anna, du tager scenen og du tager ordet. Og det gør du både rigtig godt og med en ganske særlig aura. Når man har mødt dig, er man ikke i tvivl om, at her er et menneske med noget på hjerte, der kan skabe noget – for dig selv og for andre.

Selvom du så klart var den yngste leder i feltet af kandidater – du er bare 22 år – så har du skabt noget unikt. Du har skabt en forretningsidé og en virksomhed, som bygger på dit solide personlige engagement og på din eminente evne til at dykke ned i en problematik, foretage et ekstrakt, analysere på det og sætte det i søen som et nyt koncept.

Du er en ildsjæl, som arbejder bevidst med din egen intuition, ”tredimensionelt” som du selv beskriver det. Og du siger, at du selv ”altid har skabt dit eget job”. Den evne har du nu operationaliseret i sin yderste konsekvens i form af virksomheden ANNAWAY, hvis navn så fint spiller på både ”up-and-away”-udtrykket og Anna’s way. Begge udtryk er indbegrebet af dig.

Du har via dit gode hoved, dit koncept og dit eget eksempel hjulpet jobsøgende mennesker til mere engagement, og troen på og modet til at skabe sin egen fremtid. Du er vinder i dit eget liv og har gjort det muligt for andre, at blive vindere i deres liv.

Vi har i dig set en temposættende ung leder, som forstår at skabe relationer på alle niveauer, som er en dygtig kommunikator, og som absolut har gjort noget særligt for sine omgivelser.”