“Mød 22-årige Anna Nyboe – ejer af virksomheden ANNAWAY”

Den 18. september 2013 skrev Maria Edlefsen, administrerende direktør for e-conomic’s KRÆS-blog, en artikel om Anna Nyboe, som er blogger for KRÆS.

“Solen skinner, mens jeg cykler forventningsfyldt ned igennem de frederiksbergske gader. Jeg er på vej ud til virksomheden ANNAWAY. En virksomhed der er drevet af den 22-årige Anna Nyboe og som, baseret på Annas egne erfaringer, hjælper ledige og jobsøgende akademikere i arbejde – uden om regeringen.

Som en hver god journalist har jeg brugt utallige timer på at google den unge direktør. Der er mange artikler på nettet og alle tegner de det samme billede af en ung kvindelig iværksætter med høj faglighed og en hårdt sleben kant. Efter at have læst Casper Bloms indlæg om kvindelige iværksættere og usikkerhed, er jeg virkelig spændt på at møde en kvindelig mønsterbryder.

På døren står ANNAWAY skrevet med små fine bogstaver. Jeg ringer på, retter ryggen og venter i spænding.

Da Anna åbner døren, bliver jeg mødt af lyst hår, blå øjne, et kridhvidt smil og en kjole der vist kun kan betegnes som hot pink.

Der er ingen tvivl om, at Anna skiller sig ud fra den brogede masse. Jeg får lyst til at brænde min sorte garderobe og danse rundt om bålet iført ildrøde, flagrende gevandter. Jeg vil være den røde kjole i en verden af gråtoner.

Der står vi så – solsorten og påfuglen…”

Læs resten af artiklen her: http://kraes.e-conomic.dk/anna-nyboe-annaway/

Se videoen her: Anna Nyboe – ekspert i karriereudvikling på KRÆS-bloggen