Invitation til foredrag og juleaften for unge i ANNAWAY

 

Kære alle
Jul, glæde, socialt samvær, masser arrangementer med familie, på jobbet og i skolen… December kan være travl så travl, at nogle glemmer, at andre ikke har nogen at være sammen med d. 24. I år sørger vi for, at ALLE unge er velkomne til en hyggelig juleaften i selskab med andre søde og sjove unge mennesker. Vi inviterer til juleaften på Frederiksberg kl. 16. Hvis du har 200 kr., må du meget gerne give det. Hvis ikke, så finder vi ud af det alligevel.

December-gave
Op til juleaften holder jeg gratis foredrag for unge mennesker
Jeg ved af erfaring, hvor meget det kan betyde at opleve en forstående og inspirerende stemme, når det er svært at være ung. Min december-gave til dig og alle andre interesserede handler om at give tilbage, hvad jeg selv har fået fra folk jeg mindst ventede det af. Alle unge er velkomne til foredragene.
Jeg har i en alder af 22 år opnået stor succes som iværksætter og har i dag min egen virksomhed, ANNAWAY. Da jeg var 14 tog jeg det aktive valg at jeg ville være glad og tage ansvar for min egen lykke. Selvom det til tider koster blod, sved og tårer, er jeg overbevist om, at hemmeligheden bag at få, hvad man ønsker sig, ligger i troen på og modet til at gå hele vejen. Når man bruger enhver livssituation konstruktivt og bevidst til at udforme sit liv, kan man skabe uvurderlige resultater både personligt og professionelt. Det har vist sig sandt for mig og for mange mennesker omkring mig.
For mig handler glæde bl.a. om at skabe et forum, hvor der er plads til alle.
Deltagere ved foredragene kan forvente at blive motiveret til at turde tage skeen i egen hånd og vælge lykken. Til inspiration vil jeg fortælle min historie, og give dig en række konkrete redskaber til, hvordan du kan forbedre dit liv ved hjælp af optimisme, gåpåmod og positive tanker. Efter foredragene er det min tur til at lytte, svare på spørgsmål, give dig et godt råd eller hjælpe dig og de andre med at få det, I gerne vil have ud af mødet.
Hjælp gerne med at sprede budskabet, så også dem omkring dig får mulighed for at få gavn af et af mine foredrag og at dele en glad juleaften.

Glædelig december,
Anna Nyboe