Om Anna

Anna

Min karriere
Jeg etablerede ANNAWAY i 2011, baseret på hvordan jeg selv har skabt mine jobs. Heraf kom navnet ANNAWAY, og en virksomhed baseret på resultater.

Virksomheden gik for alvor i luften i 2012, da jeg satsede 100% på at skabe en virksomhed med resultater langt ud over egen bundlinje. ANNAWAY har kommercielt hjulpet akademikere og ledere til at skabe deres egne jobs, hvoraf at 91% af deltagerne kom i job.

ANNAWAY blev i 2015 solgt til Jobindex, som nu varetager og udbyder det online ANNAWAY-kursus. Samarbejdet med Jobindex skal konkurrere med jobcentre landet over, og på sigt mindske ledigheden i Danmark radikalt.

Om mig
I min fritid elsker jeg at være i naturen, og faktisk bor jeg midt i den i Jylland. Jeg løber, vandrer og er generelt glad for aktiviteter i de mere rå omgivelser i naturen. Privat bor jeg sammen med min kæreste (som i øvrigt er en super sej og inspirerende mand jeg lærer utrolig meget af). Jeg arbejder i dag i Forsvaret hvor jeg er ved at blive officer.

Mine bedrifter
I 2014 blev jeg af Nordic Business Forum udnævnt til ”The Greatest Young Leader Under the Age of 30 in Northern Europe”. Samme år blev jeg i Danmark også udnævnt Talent 100 af Berlingske Business. I 2013 blev jeg nomineret til Årets Erhvervsleder i København og i 2012 til Årets Unge Håb. Tak til alle som har værdsat mit arbejde.