Om Anna

Anna

Min karriere
Jeg etablerede ANNAWAY i 2011, baseret på hvordan jeg selv har skabt mine jobs. Heraf kom navnet ANNAWAY, og en virksomhed baseret på resultater.

Virksomheden gik for alvor i luften i 2012, da jeg satsede 100% på at skabe en virksomhed med resultater langt ud over egen bundlinje. ANNAWAY har kommercielt hjulpet akademikere og ledere til at skabe deres egne jobs, hvoraf at 91% af deltagerne kom i job.

ANNAWAY blev i 2015 solgt til Jobindex, som nu varetager og udbyder det online ANNAWAY-kursus. Samarbejdet med Jobindex skal konkurrere med jobcentre landet over, og på sigt mindske ledigheden i Danmark radikalt.

Min personlige virksomhed hedder dog stadig ANNAWAY, og i dag tilbyder jeg foredrag og rådgivning. Det gør jeg ved siden af mit job som business developer i WhiteAway A/S. Jeg bruger min erfaring og inspiration i begge jobs og det er en rigtig god kombination for mig. Jeg er opdraget i konservative virksomheder, men født iværksætter. Jeg har læst HD. 1. del på CBS i København, men mine resultater kommer fra erfaring.

Min inspiration
Den bedste ledelsesbog jeg har læst hedder ”Følg mig” og er skrevet af Kim Kristensen. Jeg kan anbefale alle at læse bogen – den har gjort stort indtryk på mig og mit syn på ledelse i alle typer organisationer.

I min fritid elsker jeg at være i naturen, og faktisk bor jeg midt i den i Jylland. Jeg løber, vandrer og er generelt glad for aktiviteter i de mere rå omgivelser i naturen. Privat bor jeg sammen med min kæreste (som i øvrigt er en super sej og inspirerende mand jeg lærer utrolig meget af).

Min personlige vision er at sætte tempoet op i erhvervslivet, så både den enkelte og virksomheden får maksimalt udbytte. Jeg er tilknyttet Danmarks bedste foredragsvirksomhed High Performance Institute, som beskæftiger Danmarks iværksætter-elite og mange prominente erhvervsledere. Det er jeg stolt af og meget glad for at være en del af.

Mine bedrifter
I 2014 blev jeg af Nordic Business Forum udnævnt til ”The Greatest Young Leader Under the Age of 30 in Northern Europe”. Samme år blev jeg i Danmark også udnævnt Talent 100 af Berlingske Business. I 2013 blev jeg nomineret til Årets Erhvervsleder i København og i 2012 til Årets Unge Håb. Tak til alle som har værdsat mit arbejde.

Stor tak til Anna Nyboes tidligere mentorer Rikke Stampe Skov, partner i Odgers Berndtson A/S, og Lars Thylander, indehaver af Thylander Gruppen, Siri Karlsen, PA, Flemming Østergaard, bestyrelsesformand for Flemming Østergaard Management A/S og til nuværende mentor Lars Liebst, administrerende direktør i Tivoli A/S. Herudover en ekstra stor tak til medlemmerne af ANNAWAY’s Advisory Board; Nigel Barnard, Non executive director i Gaudi Ltd., partner i Exeter Executive Search og Jens Reimer Olesen, CEO og Co-Founder af Ontame.io.