Hvad gør et ur for din status på arbejdet?

Hvad gør et ur for din status på arbejdet?

22. september 2020 0 Af annaway-admin

Et ur kan gøre meget for den måde, en person fremstår på. Har du et ur på, virker du mere seriøs og professionel. Du ligner en, der har styr på tingene. Ure i flotte designs kan også få bærerne til at virke mere stilfulde.

Alle de her påvirkninger af din udstråling kan du udnytte til din fordel. Fx på arbejdet kan det være en stor fordel at fremstå professionelt og seriøst. Med det rette ur på håndleddet kan du give det rette indtryk på arbejdet. Kolleger og chefer vil få det rette indtryk af dig.

Gør indtryk på de andre

På mange arbejdspladser er der en dresscode. Der er et ønske eller ligefrem krav til bestemt påklædning. Det er, fordi vores påklædning udstråler noget. Går man klædt i et pænt jakkesæt, ser man mere professionel ud, end hvis man går i joggingbukser og en gammel, slidt t-shirt.

Også uret på dit håndled udstråler noget, og du kan bruge det til at give dine kolleger og chefer det rette indtryk af dig. Du kan få dem til at tænke om dig, at du er mere professionel og seriøs. Du kan få dine kolleger til at se mere op til dig. Du kan gøre et godt indtryk på dine chef, så du har større sandsynlighed for at forhandle dig frem til en god lønforhøjelse næste gang. Alt sammen med det rette ur.

Det rette ur

Du kan ikke gøre et godt indtryk med et hvilket som helst ur. Ethvert ur kan måske gøre dig bedre til at komme til tiden, og det giver et godt indtryk. Men vil du udnytte urets maksimale påvirkningskraft på andre, så skal du vælge et flot ur. Du kan finde mange flotte ure her.

Flotte ure er ure, der ikke ligner dem fra discountbutikkerne. Du skal ikke vælge et ur, der tydeligvis er lavet af plastik og måske endda har en meget speciel farve. Sådan et ur kan du have på, når du fx løber og vil passe på dit fine ur.

Det rette ur til at give det rette indtryk er stilfuldt og imponerende. Det er ikke nødvendigvis dyrt, men det ser dyrt ud.

Udstrål seriøsitet

Personer, der vælger at investere i et flot ur, er personer, der tager deres udstråling seriøst. Det er personer, der er seriøse. Et pænt ur udstråler, at du mener det alvorligt, og at du vil arbejde professionelt. Du gør noget ud af tingene og tager dit ansvar seriøst.

Dine handlinger skal meget gerne understøtte det, som dit ur udtrykker. Gør de i forvejen det, så kan et flot ur understrege dem en ekstra gang.

Su behøver ikke at vifte dit nye flotte ur foran næsen på alle dine kolleger. Et ur skal være en diskret ting. En detalje, som man opdager på et eller andet tidspunkt. Det skal være en lille ting, som dine kolleger måske helt ubevidst lægger mærke til, og som giver dem et bedre indtryk af dig. Lagde de ikke mærke til din seriøsitet før, så vil de gøre det mere, når de ser dit flotte ur.